تاریخ : يکشنبه 9 تير 1398

برگزاری مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) در دانشکده علوم پزشکی مراغه

مراسم عزاداری شهادت امام جعفر صادق علیه السلام در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه، مراسم سوگواری امام جعفر صادق (ع) در دانشکده علوم پزشکی مراغه و با حضور کارکنان و دانشجویان این دانشکده برگزار شد.  حبیب معرفت از کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با مداحی و سخنرانی در این مراسم به جایگاه امام جعفر صادق در اسلام  اشاره کرد.

حضرت امام جعفر صادق علیه السلام شخصیتی بودند که در استقرار و استمرار مکتب اسلام از تمام توان خود بهره گرفتند تا چراغ پرفروغ اسلام و مذهب شیعه برای همیشه فروزان بماند.

امام  جعفر بن محمد معروف به امام جعفر صادق(ع(  ششمین امام شیعیان بعد از پدرش امام باقر به مدت ۳۴ سال از ۱۱۴ تا ۱۴۸ق  امامت شیعیان را بر عهده داشت.

حضرت امام جعفر  صادق(علیه السلام) در بیست و پنجم شوال سال ۱۴۸ هـ ق در حالی که ۶۵ سال از عمر مبارک آن حضرت گذشته بود از دنیا رحلت فرمود، و در قبرستان بقیع در کنار پدر و جد و عموی خود امام مجتبی(علیه السلام) به خاک سپرده شد. و بنابر روایتی پس از آزار و اذیت زیاد آن حضرت به وسیله عوامل منصور دوانیقی با سم به شهادت رسید.

همچنین گفتنی است در این مراسم عزاداری با صرف صبحانه ار کارکنان و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه پذیرایی شد.

آلبوم تصاویر نشست معاونین آموزشی منطقه 2 سلامت کشور

• در يکشنبه 9 تير 1398