تاریخ : دوشنبه 10 تير 1398

کارگاه محتوا سازی الکترونیکی با نرم افزار Articulate Studio در دانشکده علوم پزشکی مراغه

در راستای اجرایی سازی بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی (بسته آموزش مجازی)، کارگاه محتوا سازی الکترونیکی با نرم افزار Articulate Studio ، در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه ،کارگاه محتوا سازی الکترونیکی با نرم افزار Articulate Studio ، در دانشکده علوم پزشکی مراغه  ،با تدریس دکتر رسول معصومی و با حضور معاونت محترم آموزشی - پژوهشی و جمعی از اعضای هیات علمی در سایت کامپیوتر معاونت آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه  برگزار شد.
 دکتر رسول معصومی به اهمیت محتوا سازی الکترونیکی با نرم افزار Articulate Studio اشاره کرد و گفت :این نرم افزار ، یک نرم افزار ساده ولی در عین حال جالب و پرکاربرد برای تولید محتوا و آزمون های مختلف آموزشی می باشد. امروزه افراد برای ارائه مطالب از محتوای الکترونیک پویا استفاده می کنند. این محتوای الکترونیک پویا به تولید کننده محتوا این امکان را می دهد تا بتواند موضوعات و مطالب خود را واضح تر، تعاملی تر و جذاب تر به مخاطب ارائه دهد. از این رو تولیدکنندگان محتوا به دنبال نرم افزارهای تولید محتوای الکترونیک برای ایجاد بسته های محتوایی و آموزشی خود هستند تا بتوانند چیزی که در ذهن دارند را در این نرم افزارها با استفاده از امکاناتی که دارند پیاده سازی کنند.
گفتنی است در این کارگاه روش کار با نرم افزار Articulate Studio به اعضای حاظر در کارگاه به صورت تصویری  آموزش داده شد.
  • در دوشنبه 10 تير 1398
  • در دوشنبه 10 تير 1398