تاریخ : يکشنبه 23 تير 1398

زمانبندی ثبت نام متقاضیان واجد شرایط ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان به مقاطع بالاتر

در راستای  اجرای "آیین نامه تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان به مقاطع بالاتر در وزارت بهداشت مصوب 89/10/21" ، به اطلاع میرساند :
1- فقط افرادی که از طریق دانشگاه بصورت اینترنتی  و در زمان تعیین شده تایید شوند، مورد بررس و سنجش قرار خواهند گرفت.
2- طبق برنامه زمانبندی متفاضیان واجد شرایط که ثبت نام آزمون را انجام داده اند میبایست از تاریخ 98/4/29 لغایت 98/4/31 از طریق سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی ثبت نام استعداد درخشان را انجام دهند و از تاریخ 98/5/1 لغایت 98/5/10 جهت ارائه مدارک و ثبت نام به آموزش دانشگاه مراجعه نمایند.
3- کلیه متقاضیان واجد شرایط میبایست هر دو ثبت نام عادی و استعداد درخشان را انجام داده و همزمان با سایرین اقدام به انتخاب رشته نمایند.
4- سامانه از تاریخ 98/5/1 لغایت 98/5/17 فعال خواهد شد و دانشگاه میتواند بر اساس آیین نامه فقط در قالب فرمهای مربوطه، نسبت به تایید، تصحیح و ورود اطلاعات متقاضیان اقدام نماید. تاکید میگردد هرگونه معرفی که بعد از تاریخ مذکور بوده و یا به روشی خارج از فرم اینترنتی ارسال شود، ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  • در يکشنبه 23 تير 1398
  • توسط خانم گنج پور