تاریخ : چهارشنبه 2 مرداد 1398

جلسه "برنامه ملی اقدامات راهبردی منطقه آمایشی ۲ "برای اجرایی سازی بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی در سال ۱۳۹۸ در دانشکده علوم پزشکی مراغه

"برنامه ملی اقدامات راهبردی منطقه آمایشی ۲ "برای اجرایی سازی بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی در سال ۱۳۹۸ در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه جلسه  "برنامه ملی  اقدامات راهبردی منطقه آمایشی ۲ "برای اجرایی سازی بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی در سال ۱۳۹۸ در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

دکتر فرید اعلایی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به اهمیت اجرایی سازی بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی پرداخت و گفت :بسته های تحول و نو آوری در آموزش پزشکی در ارتقا سطح دانشکده علوم پزشکی مراغه و نیز ارتقا اعضای هیات علمی اهمیت بسزایی دارد.

وی گفت:بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی یکی از مهمترین اهداف حوزه آموزش" در تامین نیازهای ملی و حضور در عرصه های منطقه ای وجهانی با رویکرد تحول و نوآوری" در معاونت

آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تدوین گردید تا چراغ راه متولیان امر آموزش در دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور باشد.

همچنین دکتر فرید اعلایی در ادامه  به تشریح فعالیت بسته های تحول پرداخته و از اعضای هیات علمی علاقمند به عضویت در کارگروه های بسته های تحول دعوت به همکاری نمودند و نیز مسئولین جدید بسته ها تعیین شدند.

• در چهارشنبه 2 مرداد 1398