تاریخ : چهارشنبه 2 مرداد 1398

کارگاه داوری و نقد مقالات علمی در دانشکده علوم پزشکی مراغه

کارگاه داوری و نقد مقالات علمی توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش پژشکی در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه، کارگاه داوری و نقد مقالات علمی توسط کمیته مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در دانشکده علوم پزشکی مراغه و با تدریس دکتر سعیده غفاری فر عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.

دکتر مینا السادات هاشمی پرست مسئول مرکز مطالعه و توسعه آموزش پزشکی مراغه در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت : این کارگاه اهمیت بسزایی برای اعضای هیات علمی جهت نقد و بررسی مقالات علمی دارد تا با شناخت و ادراک سیمای وضعیت داوری در مجلات علمی ،امکان اصلاح ،بازنگری و بهبود کیفیت در تولیدات علمی ایران را فراهم کند .

دکتر هاشمی پرست افزود : داوران تازه کار ممکن است علاقه مند به انجام داوری باشند، اما شناخت کافی از نقش خود به عنوان داور و مهارت های مورد نیاز برای انجام یک داوری جامع و عادلانه را نداشته باشند. هدف از این مطالعه مروری، کمک به داوران تازه کار در آماده سازی خود برای داوری مقالات و تهیه گزارش داوری و همچنین بهبود اعتماد به نفس و مهارت های خود در نقش داور می باشد.

وی گفت: فرایند داوری با هدف بررسی دقیق کارشناسان آن زمینه علمی و ارتقا استانداردهای مطالعه، قبل از انتشار مقاله انجام می شود. این فرایند تضمین می کند که مطالعه نزدیک به استانداردهای آکادمیک قابل قبول است، از یافته ها و نتیجه گیری متناقض و از تفسیر غیر قابل قبول مبرا است.

همچنین در این کارگاه به نحوه نگارش مقالات علمی،   پیشنهادات داوری و نکات مهم در رد مقاله در داوری اشاره شد.

• در چهارشنبه 2 مرداد 1398