تاریخ : سه شنبه 8 مرداد 1398

بررسی مشکلات اساسی در جهت پیشرفت و بهبود برنامه های عملیاتی حوزه پژوهش در دانشکده علوم پزشکی مراغه

جلسه بررسی مشکلات و موانع پیش رو جهت پیشرفت و بهبود برنامه های عملیاتی حوزه پژوهشی در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه،جلسه هماهنگی و رفع موانع و مشکلات برنامه های عملیاتی حوزه پژوهشی در دانشکده علوم پزشکی مراغه ، با حضور دکتر غلامرضا فرید اعلایی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه و جمعی از اساتید و هیات علمی برگزار شد.

آمینه کوسه لو کارشناس برنامه عملیاتی حوزه پژوهشی دانشکده علوم پزشکی مراغه نکته نظرات خود در  زمینه  کسب حداکثر امتیاز در برنامه عملیاتی را بیان کرد و گفت:راه اندازی و حل مشکل ایمیل آکادمیک که تحت دامنه دانشگاه ، مرکز تحقیقاتی ،پژوهشگاه و... ایجاد می شود بسیار ملزم بوده و باعث کسب بیشترین امتیاز در فعالیت های پژوهشی می باشد.

وی همچنین در مورد راه انداری سامانه eprint  اشاره کرد و گفت: سامانه eprint  برای مدیریت تولیدات علمی یک دانشکده/موسسه و انتشار آنها در سطح وب استفاده می شود،این تکنولوژی مورد استفاده در ساخت این سامانه باعث می شود که اطلاعات علمی قرار گرفته در سامانه به خوبی در موتورهای جستجو قابل ردیابی باشد و در نتیجه باعث افزایش چشمگیر رتبه و بومتریکس دانشگاه می گردد.

وی خاطر نشان کرد و گفت: در حوزه کمیته تحقیقات و فناوری باید در فکر چاره ای برای ترغیب و تشویق دانشجویان برای چاپ مقاله و دریافت امتیاز بند (ک ) باشیم تا بتوانیم از استعدادهای نهفته دانشجویان برای شکوفایی و درخشیدن آنها استفاده کنیم.

همچنین در مورد  مشکلات مربوط در حوزه پژوهشی به موارد زیر اشاره کرد:

• راه اندازی نرم افزار پارس آذرخش مربوط به حوزه کتابخانه جهت مدیریت کتابخانه الکترونیک و کتابخانه دیجیتال
  • ایجاد دامنه مستقل برای معاونت تحقیقات و فناوری و مرکز تحقیقات گیاهان دارویی
  •  برگزاری کارگاه ترجمان دانش در جهت بهبود فعالیت مربوط به روزرسانی سامانه طرح های تحقیقاتی که نتایج طرح های تحقیقاتی بایستی به صورت شواهد مناسب تهیه و در اختیار عموم، تصمیم سازان و سیاست گذاران قرار گیرد.
  •  بررسی مشکلات مربوط به فعالیت های مربوط به کتابخانه با راه اندازی ایمیل آکادمیک و همکاری اعضای هیات علمی در سامانه علم سنجی و...
  • در سه شنبه 8 مرداد 1398
  • در پنجشنبه 10 مرداد 1398