تاریخ : يکشنبه 13 مرداد 1398

مراسم عزاداری امام محمد تقی علیه السلام در دانشکده علوم پزشکی مراغه

مراسم سوگواری به مناسبت شهادت امام جواد الائمه (ع) در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی ،مراسم سوگواری به مناسبت شهادت امام جواد الائمه (ع)  نهمین امام شیعیان و  باحضور حجت السلام خدا پرست از علمای حوزه علمیه، در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد .

حجت الاسلام خدا پرست به جایگاه امام جواد الائمه (ع) در اسلام اشاره کرد و گفت:ویژگی های شخصیتی امام جواد را محبان و دلدادگان آن حضرت خوب می دانند و کمتر کسی است که تا به حال لطف و کرم این امام رئوف شامل حالش نشده باشد؛ اما تا چه میزان دوستداران آن حضرت که از بخشش وجود ایشان که یقینا بهره ها برده اند، در زندگی اجتماعی خود و در تعامل با مردم آن را پیاده کرده اند؟ شهادت این امام بهانه ای شد تاجایگاه بخشش را به عنوان عالی ترین صفت امام جواد (ع) در جامعه و در بین محبان ایشان امروز واکاوی کنیم.

وی خاطر نشان کرد :چیزی که باعث می شود امام نهم، جواد الائمه بشود این است که با توجه به شرایط آن روز، بخشندگی ایشان در بین سایر ویژگی های شخصیتی وی در میان مردم تجلی بیشتری پیدا کند و موقعیت و شرایط جامعه به گونه ای بوده است که امام جواد (ع) با سخاوت خود به این صفت معروف شوند.

گفتنی است حبیب معرفت از کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با مداحی دلنشین خود داغدار بودن و عزادار بودن امام هشتم (ع) در غم از دست دادن فرزندش اندوه خاصی را بر دل محبان و شیعیان این حضرت گماشته است.

• در يکشنبه 13 مرداد 1398