تاریخ : پنجشنبه 17 مرداد 1398

دانشجویان دختر دانشکده علوم پزشکی مراغه در المپیاد ورزشهای قهرمانی حضور خواهند داشت

رئیس اداره تربیت بدنی دانشکده علوم پزشکی مراغه از آماده سازی تیم های ورزشی دانشجویان دختر این دانشگاه جهت شرکت در چهاردهمین المپیاد ورزشهای قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی ، سیروس کیانمهر رئیس اداره تربیت بدنی دانشکده علوم پزشکی مراغه در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت:آماده سازی کاروان ورزشی دانشجویان دختر دانشکده علوم پزشکی مراغه جهت حضور در چهاردهمین المپیاد ورزشهای قهرمانی دانشگاه های علوم پزشکی کشور از ۲۷ آبان ماه ۹۷  آغاز شده است.

وی اظهار داشت: چهاردهمین المپیاد ورزشهای قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی کشور از ۱ شهریور ۹۸ در تبریز با حضور 25 تیم از دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به میزبانی وزارت بهداشت برگزار می شود.

وی افزود: تمرینات ورزشکاران دختر، به صورت منظم زیر نظر مربیان ادامه دارد و در تلاش هستیم تا زمان اعزام به محل برگزاری رقابت ها به آمادگی کافی برسند.

رئیس اداره تربیت بدنی دانشکده علوم پزشکی مراغه  بیان داشت : کاروان ورزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور  20 دانشجو در رشته والیبال رقابت خواهند کرد.

• در پنجشنبه 17 مرداد 1398
  • در چهارشنبه 23 مرداد 1398