تاریخ : دوشنبه 28 مرداد 1398

جلسه ستاد اردوهای جهادی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه بر لزوم برگزاری اردوهای جهادی با مشارکت افراد با گرایش ها و سلایق مختلف تاکید کرد.

به گزارش مفدا مراغه، جلسه ستاد اردوهای جهادی دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور اعضای دبیرخانه ستاد و به منظور هماهنگی در راستای برگزاری اردوی جهادی سه روزه در مناطق کمتر برخودار شهرستان مراغه در دفتر مدیر دانشجویی و فرهنگی برگزار شد.

دکتر غلامرضا فرید اعلایی رئیس ستاد اردوی جهادی در خصوص برگزاری اردوها گفت :  اردوهای جهادی در راستای ایجاد هم افزایی و کمک به همنوع در جهت رفع مسائل و مشکلات موجود در مناطق کمتر برخوردار برگزار می شود و همچنین وی انجام فعالیت های مشارکتی همچون اردوی جهادی را  مستلزم  مشارکت همه جانبه تمامی واحدهای دانشکده دانست و افزود : رویکرد اصلی ما در معاونت فرهنگی و دانشجویی افزایش مشارکت تمامی افراد با هر سلیقه ای در کنار یکدیگر است که در زمینه برگزاری اردوهای جهادی نیز باید دنبال شود.

گفتنی است، در ادامه بهزاد موسی زاده دبیر ستاد اردوهای جهادی دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز در این خصوص گفت: اردوی جهادی محلی برای تمرین انسجام و وحدت و تلاش برای یک هدف مشخص است. هدفی که افراد با سلایق و گرایش های مختلف در کنار هم برای تحقق آن تلاش می کنند.

مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه افزود: با توجه به برنامه ریزی هایی به عمل آمده اردوی پیش رو در قالب طرح رهپویان وصال و با مشارکت بسیج جامعه پزشکی، بسیج دانشجویی، کانون اردوهای جهادی و کانونهای فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار می شود.

وی خاطر نشان کرد: در این اردوی سه روزه علاوه بر پایش سلامت مردم مناطق معین شده که توسط تیم پزشکی شامل پزشک عمومی، ماما، روانشناس و دندانپزشک انجام خواهد پذیرفت، برنامه های متنوع فرهنگی و ورزشی مانند: کارگاه آموزشی نماز، مسابقه کتابخوانی، مسابقات ورزشی و غیره نیز توسط کانونهای فرهنگی دانشجویی برگزار خواهد شد.

• در دوشنبه 28 مرداد 1398