تاریخ : شنبه 30 شهريور 1398

پیام تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به دانشجویان جدید الورود

دکتر غلامرضا فرید اعلایی طی پیامی ورود دانشجویان جدید الورود را به عرصه علم و دانش تبریک گفت:

به گزارش مفدا مراغه ،دکتر غلامرضا فرید اعلایی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه طی پیامی فرا رسیدن سال تحصیلی جدید را به کلیه دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه بویژه دانشجویان ورودی این دانشکده تبریک گفت:

به نام آنکه ، هستی جان از او یافت

حضرت امام صادق (علیه السلام) : دوست ندارم  شما را جز  به دو گونه  ببینم ؛ "دانشمند یا دانشجو"

دانشجوی عزیز ورود شما را به دانشکده علوم پزشکی مراغه که نشانه الطاف الهی و همّت بلند و عزم راسخ شما است، گرامی می‌داریم.

یکی از رسالت‌های دانشگاه تمدن ساز، آماده نمودن فرد برای زندگی در جامعه است. او باید در زمینه‌های علمی و فرهنگی و مهارت‌های اجتماعی، به گونه‌ای تربیت شود که بتواند به عنوان عضو مؤثر جامعه انجام وظیفه نموده و قله‌های علم و اخلاق را فتح نماید.

فرزندان عزیزم بدانید که در طول سال‌های متمادی در باور ملّل مختلف و از جمله ملت پر افتخار ایران القاء شده است که « تو نمی‌توانی»‌، ولی شما آینده سازان کشور باور کنید که « می‌توانید » و اعتماد به نفس که رمز پیشرفت علمی و فناوری کشور است را در خود تقویت کنید و بدانید که استقلال کشور در گرو استقلال علمی آن است.

دانشکده علوم پزشکی مراغه  با زیر مجموعه‌های خود تلاش دارد تا با مشارکت حداکثری و فعّال دانشجویان محترم، زمینه ارتقای علمی و فرهنگی شما را فراهم نماید.

امیدواریم که بتوانیم با همیاری شما، راهی را که با نام خدای بزرگ آغاز نموده‌ایم و در سالی که با نام « تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی » مزین شده است را به درستی و موفقیّت به سرانجام برسانیم.

دکتر غلامرضا فرید اعلایی

معاون اموزشی،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه