تاریخ : يکشنبه 7 مهر 1398

با صدور حکمی از سوی رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه؛

مدیر آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی مراغه منصوب شد

به گزارش مفدا مراغه،با ابلاغ دکتر تنومند، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، دکتر حسن حسین زادگان، به عنوان مدیر آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی مراغه منصوب شد. در متن انتصاب مدیر جدید آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، به سوابق مفید دکتر حسن حسین زادگان و مسئولیت پذیری وی اشاره شده است.

متن ابلاغ رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه خطاب به دکتر حسین زادگان بدین شرح است:

همکارمحترم جناب آقای دکتر حسن حسین زادگان

عضو محترم هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه

با احترام نظر به تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ با حفظ سمت آموزشی به عنوان سرپرست مدیریت آموزشی و تحقیقات معاونت آموزشی و پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه منصوب میگردید. امید است با استعانت از خداوند متعال و استفاده از تجارب ارزنده سایر اساتید و اعضای هیات علمی و کارشناسان حوزه های مختلف و با بهره گیری از تمامی امکانات و ظرفیتهای موجود و رعایت کلیه جوانب شرعی و قانونی در انجام وظایف محوله موفق باشید. توفیق روزافزون شما را در همه امور از خداوند متعال مسئلت می نمایم.

دکتر اصغر تنومند

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی مراغه