تاریخ : يکشنبه 28 مهر 1398

اهدای نذر خون؛

جمعی از دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه خون خود را اهدا کردند

به مناسبت فرا رسید اربعین حسینی جمعی از دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه خون خود را اهدا کردند.
به گزارش مفدا مراغه، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با همکاری بسیج دانشجویی و کانون هلال احمر به مناسبت فرا رسیدن اربعین سید و سالار شهیدان به اهدای نذر خون که این یک  امر جهادگر و ارزشمند است که با مشارکت گروهی دانشجویان و کارکنان همراه بود در یک حرکت فرهنگی و خداپسندانه، در محل سازمان انتقال خون شهرستان مراغه حضور یافته به اهدای خون مبادرت ورزیدند.
مختار عباسی دبیر کانون هلال احمر دانشکده علوم پزشکی مراغه در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت: اهدای خود ،اهدای زندگی به همنوع است ما با این کار خواهیم کوشید تا کمک به همنوع را در بین دانشجویان نهادینه کنیم که کمک به همنوع از صفات برجسته امام حسین محسوب میشود.
وی اظهار داشت : اهدای خون امری خیر و مرضی خداوند است. خداوند متعال این روزی را به ما انسانها داده است و ما باید این هدیه الهی را انفاق کنیم. وی همچنین ابراز امیدواری کرد تا چنین حرکاتی در بین آحاد مردم و جامعه تسری پیدا کند.
  • در يکشنبه 28 مهر 1398