تاریخ : سه شنبه 14 آبان 1398

راهپیمایی باشکوه ۱۳ آبان با همراهی دانشگاهیان دانشکده علوم پزشکی مراغه

راهپیمایی بزرگ ملی ۱۳ آبان با شرکت دانشجویان و دانشگاهیان مسلمان خط امام برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، راهپیمایی ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه و با همکاری بسیج دانشجویی و ستاد شاهد و ایثار دانشکده و با حضور گسترده و حماسی دانشگاهیان دانشکده علوم پزشکی مراغه و به ویژه گروه‌های مختلف مردم، دانشجویان، طلاب و دانش آموزان در سراسر استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
تبعید حضرت امام (ره) به ترکیه، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و به خاک و خون کشیده شدن دانش آموزان در محوطه دانشگاه تهران به دلیل اعتراض به دخالت های آمریکا در امور کشورمان، شرایط را برای اوج گیری این انقلاب همیشه سربلند فراهم کرد عطر و مقام شهدای دانش آموزان ۱۳ آبان سال ۱۳۵۷ سبب شد که این روز با قلم جمهوری اسلامی و با مرکب این لاله های آسمانی در تاریخ ثبت شود و هر سال حماسه ای پر شور تر را رقم بزند.
در این راهپیمایی مردم با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل انزجار خود را از جنایت های شیطان بزرگ نشان دادند.
شعار امسال راهپیمایی ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار، «مقاومت اسلامی، استکبارستیزی، سرآغاز افول آمریکا» است.

• در سه شنبه 14 آبان 1398
  • در يکشنبه 26 آبان 1398