تاریخ : سه شنبه 14 آبان 1398

جلسه رابطین امر به معروف و نهی از منکر در دانشکده علوم پزشکی مراغه

دومین جلسه رابطین امر به معروف و نهی از منکر در معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه ،جلسه رابطین امر به معروف و نهی از منکر به منظور جلوگیری از غیبت ،تهمت و شایعه پراکنی در بین کارکنان در معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه و با حضور رابطین امر به معروف و نهی از منکر برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا رجب زاده دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر  اظهار داشت: شایعه همان خنجر مسمومی است که با استفاده از پست ترین صفات بشری چون بزدلی بر پشت بیگناهان فرود می آید و در نهایت موجودیت یک اجتماع و یا سازمان را از بین می برد.
وی  با بیان اینکه باید مراقب حق الناس باشیم،  گفت : دو قسم حق الناس به  به ذمه انسان است، بخشی از حق الناس مربوط به مال است که شامل رباخواری، رشوه خواری، کم کاری در اداره‌ها و غیره می‌باشد. بخش دیگر مربوط به مال نیست بلکه مرتبط با آبروی مردم و ظلم به دیگران و امثال آن است، به عنوان مثال غیبت کردن فقط گناه نیست بلکه حقی از فرد به گردن ما ایجاد می‌کند که باید آن را ادا کنیم.
وی با بیان این مسئله گفت: سعی نکنیم در سازمانی که در آن فعالیت می کنیم زندگی دیگران را از آنها بگیریم و برای یک مقام و منصب چند روزه تمام موجودیت انسانی خود را زیر سوال ببریم.

• در سه شنبه 14 آبان 1398