تاریخ : دوشنبه 27 آبان 1398

هفته قرآن و عترت؛

نشست مخاطبین قرآنی به مناسبت هفته قرآن و عترت در دانشکده علوم پزشکی مراغه

نشست مخاطبین قرآنی به مناسبت هفته قرآن و عترت و ولادت حضرت رسول (ص) و امام صادق (ع) در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه ، مراسم مولودی خوانی به مناسبت ولادت حضرت رسول (ص) و امام صادق (ع) در دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور اکثریت دانشجویان و کارکنان برگزار شد.

پیامبر اسلام  در اعتقاد مسلمانان آخرین و برترین فرستاده‌ی خدا و پنجمین پیامبر از پیامبران اولوالعزم است.او دینش جهانی است و همه انسانها و در همه زمانها را مورد خطاب قرار داده است. قرآن کریم کتابی است که به او وحی شد و او مامور به تبلیغ و تبیین آن برای مردم گردید.

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا پاک مختصری به زندگینامه حضرت رسول اکرم اشاره کرد و گفت :  حضرت محمد(ص) آخرین فرستاده الهی از سوی خداوند متعال است که به واسطه ایشان دین و دستور برای راه آزادی و زندگی برای بشیریت به اکمال رسید. محمدبن عبدالله حدود 53 قبل از هجرت، 570 میلادی در مکه چشم به جهان گشودند که آن را عام الفیل نیز می‌گویند.

گفتنی است حبیب معرفت از مداحان اهل بیت (ع) به مولودی خوانی به مناسبت ولادت رسول اکرم (ص)  و امام صادق (ع) پرداخت.

• در دوشنبه 27 آبان 1398