تاریخ : دوشنبه 27 آبان 1398

هفته قرآن و عترت؛

اکران فیلم "ماجرای نیمروز "در دانشکده علوم پزشکی مراغه

فیلم "ماجرای نیمروز "به مناسبت هفته قرآن و عترت در دانشکده علوم پزشکی مراغه اکران شد.

به گزارش مفدا مراغه، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با همکاری کانون قرآن و عترت  به مناسبت هفته قرآن و عترت فیلم "ماجرای نیمروز" را در دانشکده علوم پزشکی مراغه اکران کرد.

ماجرای نیمروز فیلمی به کارگردانی محمدحسین مهدویان است که این فیلم در سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره، سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه ملی و سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران شد.

فیلم به ترورهای سال ۱۳۶۰ به دست گروه مجاهدین می‌پردازد. این درگیری‌ها پس از برکناری ابوالحسن بنی‌صدر ار ریاست جمهوری توسط مجلس شورای اسلامی شدت می‌گیرند. پس از برکناری ابوالحسن بنی صدر، گروه‌های ضد حکومت مانند گروه سازمان مجاهدین خلق ایران دست به ترورهای موفق مقامات ارشد حکومت می‌زنند. از سوی دیگر، سازمان اطلاعات کشور و اطلاعات سپاه با همکاری هم درصدد دستگیری اعضای گروه سازمان مجاهدین خلق هستند. در این میان، این فیلم رابطۀ بین یکی از اعضای سپاه و زنی از اعضای گروه سازمان مجاهدین خلق، که در گذشته در دانشگاه همکلاسی بودند، را نشان می دهد.

• در دوشنبه 27 آبان 1398