تاریخ : دوشنبه 27 آبان 1398

اکران فیلم "کلمبوس" در دانشکده علوم پزشکی مراغه

فیلم " کلمبوس " در دانشکده علوم پزشکی مراغه اکران شد.

به گزارش مفدا مراغه، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با همکاری کانون فیلم و عکس، فیلم " کلمبوس" را  اکران کرد.

" کلمبوس"  فیلمی به کارگردانی، نویسندگی و تهیه‌کنندگی هاتف علیمردانی ساختهٔ سال ۱۳۹۷ است.این فیلم در تاریخ ۱۴ آذر ۱۳۹۷ در سینماهای ایران اکران شده‌است.

خلاصه این فیلم این است که خانواده‌ای  قصد مهاجرت به آمریکا را دارند و چندین سال در انتظار اقامت در این کشور هستند که یکی از اعضای فامیل قرار است برایشان این کار را انجام دهد با تغییر رییس جمهور و تصویب قانون جدید منع مهاجرت ایرانی‌ها درگیر مشکلاتی می‌شوند،این فیلم مشکلات مهاجرت از ایران به کشورهای غربی را به نمایش می‌کشد.

"کلمبوس" قصه سراب‌ها و بر باد رفتن آرزوهاست، داستان بسیاری از خانواده‌های ایرانی که داروندار خود را در قمار مهاجرت از دست داده‌اند. کسانی که زندگی را در جای دیگر می‌بینند و به‌جای ماندن و جنگیدن برای آن، می‌روند تا در سرزمین دیگری طرحی نو براندازند! "کلمبوس" درباره خانواده‌های دوپاره‌ایست که بعضی از اعضای آن با عزم جزم رفته‌اند و آن‌طرف برای ماندن جان می‌کنند و سایرینی که مانده‌اند و دل‌وجان بریدن و رفتن ندارند.

• در دوشنبه 27 آبان 1398