تاریخ : دوشنبه 27 آبان 1398

جشنواره انتخاب پژوهشگر برتر گرامی داشت هفته پژوهش

جشنواره هفته پژوهش و فناوری دانشکده علوم پزشکی مراغه با هدف گسترش روحیه تحقیق و پژوهش و جلب مشارکت حداکثري محققين دانشکده و نيز پاسداشت تلاش آنان برنامه ريزي و برگزار می گردد. اين جشنواره فعاليتهاي پژوهشي يکساله محققين دانشکده را مورد ارزيابي و بررسي قرار داده و به معرفي و تقدير از برگزيدگان همان مقطع يکساله خواهد پرداخت.
از اعضاء محترم هيات علمي و ساير پژوهشگران دانشکده و واحد های زیرمجموعه دانشکده دعوت مي گردد جهت اعلام آمادگي و موافقت شرکت در جشنواره پس از مطالعه شيوه نامه و تکمیل فرم، حداکثر لغایت 2 آذرماه 1398 ثبت نام نموده و محورهاي مورد نظر خود را مشخص نموده  و به کارشناس پژوهشی خانم کوسه لو تحویل نمایند.

انتخاب پژوهشگر در سه بخش :

اعضای هیات علمی

کارکنان دانشکده و واحد های زیرمجموعه دانشکده

بخش دانشجویی

جهت دانلود فرم جشنواره پژوهشی و شیوه نامه پژوهشی مربوط به انتخاب پژوهشگر برتر ، بر روی فرم مربوطه کلیک نمائید.

• در دوشنبه 27 آبان 1398
  • توسط خانم گنج پور