تاریخ : سه شنبه 5 آذر 1398

هفته بسیج؛

گردهمایی بسیجیان دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت هفته بسیج

گردهمایی بسیجیان با محوریت زندگی سالم بر مبنای آموزه های قرآنی در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه، به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج مراسم گردهمایی بسیجیان در دانشکده علوم پزشکی مراغه جهت نکوداشت جایگاه بسیج و بسیجی  برگزار شد.

جناب سرهنگ رشیدی فرمانده سپاه ناحیه مراغه ضمن تقدیر و تشکر از متولیان این مراسم به آیه شریفه 15 سوره حجرات  اشاره کرد و گفت: إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِینَ آمَنُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ ثُمَّ لَمْ یَرْتَابُوا وَجَاهَدُوا بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ ۚ أُولَٰئِکَ هُمُ الصَّادِقُونَ   منحصرا مؤمنان واقعی آن کسانند که به خدا و رسول او ایمان آوردند و بعدا هیچ گاه شک به دل راه ندادند و در راه خدا به مال و جانشان جهاد کردند. اینان به حقیقت راستگو هستند.

وی افزود : بعد از رحلت پیامبر اکرم (ص) تعدادی از مومنین که در کنار آن حضرت بودند دچار لغزش ایمان شدند و نتوانستند پای عهد و پیمان خود با پیامبر اکرم (ص) بمانند. زیرا ایمان و عمل دو جزء جدایی ناپذیر از هم هستند و اینها در کنار هم معنا میگیرند  پس مومن واقعی باید در ایمان خود پابرجا باشد.

وی خاطر نشان کرد: حدود 40 سالی که از پیروزی انقلاب اسلامی سپری می شود بسیجیان نیز دارای چنین صفات ارزشمندی هستند که با ایمان و عمل خود باعث پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی شدند.

سرهنگ رشیدی گفت: بسیج یادگار حضرت امام راحل ، بسیج مولود انقلاب است که پا به پای انقلاب آمده است و باعث حفظ جان انقلاب در بسیاری از خطرات و توطئه ها شده است.

• در سه شنبه 5 آذر 1398