تاریخ : شنبه 9 آذر 1398

برگزاری مسابقات فوتسال بمناسبت روز دانشجو

انتخابات مسابقات فوتسال بمناسبت روز دانشجو در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه،به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو مسابقات فوتسال در دانشکده علوم پزشکی مراغه بین چهار تیم برگزار خواهد شد.

سیروس کیانمهر مسئول تربیت بدنی دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه در این راستا گفت: این مسابقات با هدف ایجاد نشاط و انگیزه و همچنین افزایش علاقمندی دانشجویان به انجام فعالیت های ورزشی و در آستانه فرا رسیدن ۱۶ آذر و روز دانشجو، فراخوان و برنامه زمان بندی مسابقات ورزشی، ویژه دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه را که در پاییز ۹۸ برگزار خواهد شد، اعلام کرد.

وی افزود: علم سرمایه، ادب، زینت و ورزش ضامن سلامتی انسان است و ما باید ورزشکاران را بیشتر به ورزش تشویق کنیم زیرا چنین رقابت هایی می تواند برای رشد ذهنی و روانی دانشجویان بسیار موثر واقع شود.

برای مشاهده جدول زمان بندی جشنواره ورزشی گرامیداشت روز دانشجو ویژه پسران، اینجا کلیک کنید.

• در شنبه 9 آذر 1398