تاریخ : شنبه 9 آذر 1398

برگزاری کارگاه آموزشی ضوابط و مقررات انضباطی

کارگاه آشنایی دانشجویان جدیدالورود با ضوابط و مقررات انضباطی در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه،کارگاه آموزشی -توجیهی ضوابط و مقررات انضباطی ویژه دانشجویان ورودی 98 در دانشکده علوم پزشکی مراغه توسط دکتر ارجمند دبیر شورای انضباطی دانشکده برگزار شد تا دانشجویان جدیدالورود با قوانین و مقررات آموزشی و پژوهشی آشنا شوند.

در این کارگاه مفاد آیین نامه و شیوه نامه انضباطی دانشجویان که اخیرا به امضای وزارت بهداشت و علوم رسیده بود و اصول حاکم بر رسیدگی به تخلفات دانشجویی و همچنین تخلفات چهارگانه انضباطی و تنبیهات مدیر برای دانشجویان ارائه شد.

دکتر ارجمند دبیر شورای انضباطی دانشکده در این راستا گفت: هدف از برگزاری چنین کارگاه هایی را لزوم آشنایی دانشجویان با قوانین و مقررات انظباطی دانست

وی خاطر نشان کرد:که رعایت تمام قوانین و مقررات به ویژه در محیط های آموزشی میتواند نقش بسزایی در جهت سالم نگه داشتن محیط های آموزشی باشد.

گفتنی است دانشجویان جدیدالورود  در حاشیه برنامه نیز فرم اضهارنامه انضباطی پر کردند.

• در شنبه 9 آذر 1398
  • در شنبه 9 آذر 1398