تاریخ : سه شنبه 12 آذر 1398

روز دانشجو؛

تبریک معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با مناسبت روز دانشجو

دکتر غلامرضا فرید اعلایی معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با صدور پیامی ضمن پاسداشت ۱۶ آذر روز دانشجو، یاد و خاطره شهدای مبارز برابر استکبار در سال ۱۳۳۲ را گرامی داشتند.

به گزارش مفدا مراغه ، دکتر غلامرضا فرید اعلایی ۱۶ آذر را فرصتی ارزشمند برای بازنگری هویت تاریخی، ملی و دینی دانشجویان ایران عزیز دانستند.

متن تبریک به شرح ذیل می باشد:

بی شک نعمت گرانقدر استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی مرهون جانفشانی دانشجویان و فرهیختگانی است که همواره در حرکت ها و جریان های انقلابی پیشرو بوده و سینه خود را در مقابل شرارت استعمار واستبداد سپر نموده اند.

۱۶ آذر و روز دانشجو فرصتی ارزشمند برای بازنگری هویت انقلابی دانشجویان ایران اسلامی است. دانشجویانی که با آگاهی و بصیرت دینی و انقلابی و با الهام از سیره پیامبر اعظم (ص) و ائمه اطهار سلام الله علیها خط سرخ شهادت را در مبارزه با استکبار و ظلم خط مشی و سرلوحه خود قرار داده اند.

دانشجویان گرامی، در زمان حال وظیفه تک تک اعضاء جامعه علمی کشور بویژه قشر دانشجویی ایران عزیز حرکت آگاهانه و یکپارچه با پیش آهنگی علمی پزوهشی و تولید علم و جنبش نرم افزاری در راستای تحقق آرمان ها و اهداف راهبردی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

اینجانب به عنوان عضو جامعه علمی کشور یاد و خاطره شهدای مبارز برابر استبداد و استکبار در روز ۱۶ آذر ۱۳۳۲ را گرامی می دارم و امیدوارم دانشجویان عزیز کشورمان ایران با عزم ملی و جهاد علمی زمینه ارتقاء سطح علمی کشور را در راستای اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فراهم آورند.

• در سه شنبه 12 آذر 1398