تاریخ : دوشنبه 25 آذر 1398

کارگاه آموزشی "اصول خبر نویسی" در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

اولین کارگاه "اصول و روش‌های خبر نویسی" با تدریس "عباس بهروزی" در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه ،کارگاه خبر نویسی برای اعضای هیئت تحریریه نشریات و گروه اطلاع رسانی مفدا مراغه با تدریس "عباس بهروزی" برگزار شد.

در این کارگاه دو روزه نگارش و روش ویراستاری نشریات و همچنین اصول خبر نویس آموزش داده شد.

در این کارگاه آموزشی با تعریف علمی خبر و تجریه، تحلیل آن در خصوص ساختار خبر، انواع تیتر ، شیوه های لید نویس و تنظیم متن خبر و کاربرد سابقه یا پیشینه در انتشار اخبار به صورت نظری توضیح داد و با ذکر نمونه هایی به طور کاربردی خواست ، فراگیران نمونه هایی ارایه دهند.

عباس بهروزی در حاشیه این کارگاه گفت: در عرصه اطلاع رسانی شایسته است اصحاب رسانه به موازات باور، مطالعه، تلاش و داشتن انرژی لازم، با حفظ شأن وجایگاه فردی، سازمانی و حرفه بسیار مهم خود ، به صورت مستمر خلاقیت‌هایشان را بروز دهند.

• در دوشنبه 25 آذر 1398