تاریخ : دوشنبه 25 آذر 1398

برگزاری کارگاه آموزشی " تجوید قرآن کریم " در دانشکده علوم پزشکی مراغه

کارگاه آموزشی "تجوید قرآن کریم" ویژه‌ی دانشجویان در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه، کارگاه آموزشی "  تجوید قرآن کریم " ویژه‌ی دانشجویان  به همت کانون قرآن و عترت در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه در خصوص  برگزاری کارگاه آموزشی "  تجوید قرآن کریم " گفت: از سیاست‌های جدی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه، قرآن محور بودن برنامه‌ها و مراسم‌ها و توجه جدی به جذب دانشجویان به فعالیت‌های قرآنی است.

وی با شاره به درخشش  کارکنان  در مسابقات قرآن و عترت گفت:  در همین امسال در مسابقات کشوری که در همدان برگزار شد پروانه کاویانی از کارکنان بیمارستان سینا شهرستان مراغه  رتبه اول کشوری در رشته تذهیب را کسب کرد.

مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه از برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی و برگزاری محافل انس با قرآن با مشارکت دیگر نهادها خبر داد و گفت: قطعاً ایجاد انگیزه و ارائه ایده‌های خلاقانه عامل جذب دانشجویان به فعالیت‌های قرآنی است و امروزه بشر جهت حل مشکلات روحی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی خود گریزی جز رجوع به قرآن ندارد.

گفتنی است این کارگاه توسط سعید منیری عضو قاری برتر قرآن کریم شهرستان مراغه، چهارشنبه هر هفته تدریس می شود.

• در دوشنبه 25 آذر 1398