تاریخ : چهارشنبه 27 آذر 1398

روز دانشجو؛

فینال مسابقات به مناسبت روز دانشجو

فینال مسابقات فوتسال به مناسبت روز دانشجو در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه،در رقابت فینال مسابقات فوتسال بین دو تیم فوریت پرستاری و اتاق عمل بهداشت ،برد به نفع تیم فوریت پرستاری شد.

بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه در این راستا گفت: ورزش نقش مهمی در شادابی و سلامت همه دانشجویان دارد. بر همین اساس توسعه ورزش در دانشگاه‌ها از مهم‌ترین اولویت‌های مسئولان وزارت بهداشت است.

وی گفت: نقش ورزش همگانی در سلامت و شادابی دانشجویان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و مسئولان حمایت ویژه‌ ای از این بخش دارند. طبق تحقیقات ۸۰ درصد دانشجویان ایران نیازمند تحرک بیشتر هستند که ان‌شاء‌الله این آمار با برنامه‌ریزی های صورت گرفته روز به روز کمتر خواهد شد.

وی همچنین خاطر نشان کرد: پژوهش‌ها نشان می‌دهد که در حال‌ حاضر مشکلات جدی نظیر فقر حرکتی در میان دانشجویان دختر و پسر داریم که این موضوع تاثیرات منفی در سلامت آنها خواهد داشت. که ما در مجموعه کوچک علوم پزشکی مراغه خواهیم کوشید تا گام های جدی‌تری در توسعه ورزش همگانی برداریم.

همچنین گفتنی است در پایان فینال مسابقات از تیم فوریت پرستاری تقدیر بعمل آمد.

• در چهارشنبه 27 آذر 1398