تاریخ : چهارشنبه 27 آذر 1398

شب یلدا؛

ویژه برنامه در منطقه کمتر برخوردار به مناسبت شب یلدا

به مناسبت شب یلدا ویژه برنامه به همین مناسبت در منطقه کمتر برخوردار شهرستان مراغه برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با همکاری گروه مهر مهدوی،انجمن علمی مارویا و کانون خیریه ترنم ،ویژه برنامه ای در منطقه ی کمتر برخوردار زینال آباد از توابع شهرستان مراغه برگزار کرد.

بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در حاشیه برگزاری این مراسم گفت: طولانی ترین شب سال بهترین فرصت برای نیم نگاهی کوتاه به لحظه هاست،لحظه هایی که در سرعت عبور خلاصه میشوندو میگذرند و این گذشتن بهترین پیام برای زیبا زیستن ماست و چه بهتر برای زیباتر شدن شادی ها و خنده هایمان را با کودکانی تقسیم کنیم که نیازمند بذر محبت هستند.

وی گفت: شب یلدا باید زمینه تعامل و همزیستی بیشتر همه اقشار شهروندان به‌ویژه قشر محروم شهر باشد و مشارکت حداکثری تشکلها و کانون های دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این امر خدا پسندانه باعث شد که امسال با شکوهتر و پربارتر از سال های پیش در کنار کودکان محروم مناطق کمتر برخوردار باشیم.

یکی اززیباترین بخشهای این مراسم گریم صورت ، نمایش عروسک و بازی دارت بین پسران برگزار شد که با استقبال پرشور کودکان همراه بود.

• در چهارشنبه 27 آذر 1398