تاریخ : چهارشنبه 4 دي 1398

برگزاری مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر شهرستان مراغه

آیین گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر در شهرستان مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، آیین تجلیل از پژوهشگران برتر شهرستان مراغه با حضور مهندس شعفی معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری شهرستان مراغه، دکتر تنومند رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه روسای دانشگاه‌های مراغه،رییس موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور ، آزاد واحد مراغه، پیام نور، دانشکده علوم قرآنی‏، محققین مراکز علمی و پژوهشی شهرستان مراغه و مسئولین شهری در سالن عبدالقادر شهرستان مراغه برگزار شد.
در ابتدای مراسم شعفی -معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری شهرستان مراغه ضمن تبریک هفته پژوهش گفت:  برداشته شدن گام های موثر در مسیر پژوهش نیازمند برنامه ریزی مناسب و منسجم از سوی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی است که این امر با عزم جدی مسئولان محقق خواهد شد.
وی افزود: نقش پژوهش در توسعه همه‌جانبه پایدار چنان برجسته و انکارناپذیر است که می‌توان آن را بدون تردید نیروی محرک توسعه در همه حوزه‌ها اعم از فرهنگ، اقتصاد، سیاست و جامعه دانست.
گفتنی است دانشکده علوم پزشکی مراغه از سال 2017 دارای بیش از 40 مورد کتابهای تالیفی،ترجمه وگردآوری توسط هیات علمی دانشکده ثبت شده است همچنین دانشکده علوم پزشکی مراغه در سال 98 دارای چهار پژوهشگر برتر در زمینه های مختلف پزشکی است که به ترتیب رتبه زیر میباشد.

دکتر عزیز افتخاری کسب رتبه ممتاز هیات علمی
دکتر ادریس حسن پور کسب رتبه اول