تاریخ : سه شنبه 17 دي 1398

معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه شهادت سردار رشید سپاه اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت

دکتر غلامرضا فرید اعلایی معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه طی پیامی سردار سلیمانی را تسلیت گفت.

به گزارش مفدا مراغه، متن پیام به شرح زیر می باشد.

اناالیه و انا الیه راجعون

سردار سلیمانی سردار دل های مجاهدین و انسان های عاشق خدا بود. عمری جهاد در راه خدا باید پاداشش شهادت باشد. او امروز مهمان خداست و به حیات واقعی دست یافت تا عندربهم یرزقون باشد. ایشان از امروز همسایه مولایش حسین علیه السلام است. خوش به حال سردار سلیمانی و وامصیبتا بر ما که سردار بزرگی را از دست دادیم. همو که فقط اسمش لرزه بر دل دشمن می انداخت. همو که داعش فقط با شنیدن اسمش عقب نشینی می کرد. بدا به حال ما. تلخی امروز مانند تلخی خرداد 68 و از ارتحال حضرت روح الله است. تلخی امروز برای امت اسلامی چون تلخی شهادت مالک اشتر برای امیرالمومنین علی علیه السلام است.
نمی دانم آیا کسی توان پرکردن جای وی را خواهد داشت؟
شهادت سردار را به امت مسلمان تبریک و تسلیت عرض می نمایم. و قطعاً انتقام خون او را خواهیم گرفت.

غلامرضا فرید اعلایی معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه

• در سه شنبه 17 دي 1398