تاریخ : سه شنبه 17 دي 1398

چهاردهمین المپیاد ورزشی شمالغرب؛

حضور دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه در المپیاد ورزشی شمالغرب

دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه در چهاردهمین المپیاد ورزشی پسران دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی شمالغرب در دارت مقام کسب کرد.

به گزارش مفدا مراغه،  تیم دارت دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، قهرمان دارت چهارمین دوره المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقه شمال غرب کشور ویژه دانشجویان پسر شد.

با برگزاری مسابقات دارت چهارمین دوره المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان علوم پزشکی پسر  منطقه  شمال غرب کشور، تیم دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در جایگاه نخست قرار گرفت  و تیم دانشگاه علوم پزشکی زنجان عنوان نائب قهرمانی را کسب کرد و تیم مراغه سوم  شد.

این مسابقات که از صبح روز پنج شنبه، دوازدهم دی ماه سال جاری، در اتاق دارت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تبریز آغاز شده بود با قهرمانی تیم دارت دانشگاه علوم پزشکی ارومیه به پایان رسید.
این دوره از مسابقات با حضور هشت تیم از دانشگاه های علوم پزشکی شمال غرب کشور برگزارشد.
تیم دانشکده علوم پزشکی مراغه متشکل از محمدرضا کرمی هلیلو، مختار عباسی زرگر و علی کریمی میرزا نظام  عنوان سوم را کسب کردند.

• در سه شنبه 17 دي 1398