تاریخ : سه شنبه 17 دي 1398

بیانیه بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در پی شهادت سپهبد سلیمانی

سردار قاسم سلیمانی هم از میان ما رفت، رفت تا اسلام بماند، رفت تا پیام نهضت عاشورا استوار بماند تا همچنان شیعیان بدانند «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا».

به گزارش مفدا مراغه،متن بیانیه بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ
هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند، مردگانند!
بلکه آنان زنده‌اند، و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند.

بار دیگر ، درهای آسمان گشوده شد و فرشته ای خونین بال بسوی ملکوت رهسپار گردید.
بزرگ مردی که در جهاد فی سبیل الله مرز نمی شناخت آنچنان که در دفاع مقدس، هم جبهه غرب عرصه دلاوری های او بود و هم جنوب قهرمان و خونین شهر عزیز شاهد سلحشوری هایش و اما بعد از دفاع مقدس او همچنان جهادی ماند، مأیوس نشد و جبهه مقاومت اسلامی را فرصتی بزرگ یافت تا بسیج آن یادگار الهی امام(ره) را در دفاع از حرم مطهر اهل بیت(ع) سامان دهد و پوزه اهریمنان را به خاک بمالد.
سردار به آرزوی خود رسید و به همرزمان شهیدش پیوست. اینک مادانشجویان بسیجی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن تبریک و تسلیت شهادت این سردار رشید اسلام خدمت مقام عظمای ولایت و ملت شهیدپرور ایران اسلامی و آرزوی علوّ درجات برای این شهید سعید، اعلام می داریم که راه سرخ سردار شهید سرلشکر پاسدار حاج قاسم سلیمانی را با صلابت و شجاعتی که از شهیدان آموخته ایم ادامه می دهیم و ضمن تجدید پیمان با آرمان های امام راحل عظیم الاشأن اعلام می داریم که تا آخرین قطره خون آماده جان فشانی در صراط مقدس اسلام ناب محمدی(ص) به زعامت حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای مدظله العالی می باشیم.

والسلام علی من التبع الهدی
(بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه)

• در سه شنبه 17 دي 1398
  • در سه شنبه 17 دي 1398