تاریخ : يکشنبه 4 بهمن 1394

اعزام دانشجویان پسر دانشکده علوم پزشکی مراغه به سفر زیارتی و تفریحی مشهد مقدس

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، تعداد 70 نفر از دانشجویان پسر دانشکده علوم پزشکی مراغه در قالب کاروانی به سفر زیارتی مشهد مقدس اعزام شدند.

مراسم بدرقه دانشجویان با حضور رئیس دفتر و مسئول روابط عمومی دانشکده، معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، مدیر امور دانشجویان و همکاران مدیریت امور دانشجویی برگزار گردید.

هدف از برگزاری این اردوی معنوی – تفریحی، با توجه به برنامه ریزی های انجام یافته توسط مدیریت امور دانشجویان، ایجاد نشاط و شادابی و حس سرزندگی در دانشجویان است تا پس از اتمام امتحانات پایان ترم، با تجدید قوای روحی، روانی و با اتکاء به انرژی جوانی با نیرویی مضاعف آماده شروع ترم جدید باشند.

شایان ذکر است، برگزاری مسابقات علمی و فرهنگی، بازدید از اماکن تاریخی و زیارتی و پخش بسته های فرهنگی روز شمار از جمله برنامه های پیش بینی شده در این سفر روحانی است.

به گفته مدیر امور دانشجویان، کاروان دانشجویان خواهر نیز بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، هفته آینده در قالب کاروانی عازم مشهد مقدس خواهند شد.

آلبوم تصاویر اردوی ریارتی مشهد مقدس