| ردیف |
عنوان |
| 1 |
راهکارها و مداخلات تغذیه ای برای پیشگیری و کنترل بیمارهای شایع به خصوص چاقی،دیابت،کبد چرب،سندرم متابولیک،انواع سرطانها، استرسهای متابولیک و بیماریهای قلبی- عروقی |
| 2 |
ارتقای سواد تغذیه ای و کیفیت زندگی گروههای سنی مختلف جامعه با تاکید بر اصلاح شیوه زندگی و استفاده از الگوهای غذایی سالم |
| 3 |
تولید محصولات غذایی فراسودمند و غنی شده بر پایه استفاده از مکملهای غذایی و ترکیبات غذا-دارو در راستای کاهش بار بیماریهای غیرواگیر |
| 4 |
استفاده از فناوریهای نوین در زمینه پایش آلایندههای مواد غذایی، بستهبندیهای خوراکی و بهبود ویژگیهای عملکردی هیدروکلوئیدها |