تاریخ : سه شنبه 24 آبان 1401

به مناسبت هفته قرآن و عترت؛

دیدار با خانواده شهدا به مناسبت هفته قرآن و عترت

دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه مسئولین به مناسبت هفته قرآن و عترت با خانواده شهدا دیدار کردند .
 به گزارش مفدا مراغه ، دکتر احسانی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این دیدار ضمن گرامیداشت هفته قران و عترت گفت : توجه و احترام به مقام شهدا و خانواده های آنان را وظیفه ی همگانی دانست و افزود: شهدا با خون پاک خود اقتدار و امنیت کشور را ثبت کرده و پیشرفت امروز مملکت را مدیون خون شهدا هستیم.
وی افزود: شهدا نور چشم ما هستند و زحماتی که آنان در راه این انقلاب و نظام جمهوری اسلامی کشیده اند شکی در آن نیست؛ انشاء الله که بتوانیم ادامه دهنده راه آنان باشیم.

دیدار با خانواده شهدا به مناسبت هفته قرآن و عترت

دکتر احسانی هدف از این دیدار را تجدید میثاق با شهدا، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، دلجویی از خانواده شهدا و اعلام پیروی از آرمان‌های شهدا عنوان کرد و گفت: آرامش کنونی ما، مدیون فداکاری و ایثارگری‌های خانواده معظم شهیدان، جانبازان، ایثارگران، رزمندگان و آزادگان است و لذا ارج نهادن به مقام شهدا و توجه به خانواده های آنها از وظایف سنگینی است که بر عهده تمام مسئولین می‌باشد.
وی با تأکید بر اینکه جوانان امروز باید فرهنگ ایثار و مقاومت را زنده نگه دارند، گفت: باید به نسل سوم و چهارم انقلاب بگوییم که اگر آن ایثارگری‌ها و فداکاری‌ها نبود امروز شاهد این عزت و سربلندی نبودیم.
این دیدار که در فضایی کاملاً صمیمی انجام گرفت، با اهداء لوح تقدیر و هدایایی از سوی دانشکده علوم پزشکی مراغه، از صبر خانواده های محترم این عزیزان تقدیر و رشادت ها و خاطرات آن شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

• در سه شنبه 24 آبان 1401