شرح وظایف کارشناسان بهداشت و تغذیه:
1. رسیدگی به بهداشت موادغذایی و مشارکت درارائه خط مشیهای لازم در زمینه تغذیه دانشجویان وخدمات غذایی
2. ارائه آموزشهای لازم به کارکنان وکادر خدماتی شاغل درسلف سرویسها، به منظور آشنایی با اصول صحیح تغذیه دانشجویان
3. تهیه کارت تندرستی وسلامت کارکنان شاغل
4. پیشنهاد و انجام آزمایشات لازم ازمواد غذایی خام و پخته
5. ارائه نظرات مشورتی در زمینه امور تغذیه به واحدهای اجرایی ذیربط درتامین تغذیه دانشجویان
6. انجام نظرسنجی غذایی از دانشجویان به منظور پیشبینی درتنظیم برنامههای غذایی دانشجویان
7. ارائه گزارش و راهکارهای مناسب درجهت حل مشکلات تغذیهای دانشجویان
8. انجام بازدیدهای مستمر و غیرقابل پیشبینی ازسلف سرویسها و مراکز توزیع غذای دانشجویان درخوابگاهها
9. رسیدگی به امورپخت وپز و توزیع نان مصرفی دانشجویان
10. انجام مشاورههای تغذیه ای و ارائه رژیمهای درمانی و برنامه غذایی برای گروههای مختلف دانشجویان
11. اقدامات ضروری درجهت پیشگیری ازبیماریهای ناشی ازکمبود یا افزایش بیرویه موادغذایی و بهبود وضع تغذیه دانشجویان با هدف ارتقاء کیفی و بهداشتی تغذیه
12. انجام اقدامات مربوط به تهیه، نگهداری، پخت و توزیع غذا براساس اصول بهداشتی ورژیمهای غذایی با در نظرگرفتن شرایط تغذیه دانشجویان وضوابط ابلاغی ازمراجع ذیربط
اهم فعاليتهای اداره امور تغذيه :
1-فعاليتهای تغذيه ای :
ارائه غذای گرم :
ارائه ناهار و شام دانشجويی
ارائه ناهار وشام به مراکز آموزشی طرف قرارداد
ارائه ناهار به كارمندان
ارائه ناهار و شام به مراسم، ميهمانيها، اردوها و المپيادهای ورزشی
2-فعاليتهاي اداري :
صدوركارت تغذيه
مکاتبات اداری
تنظیم قراردادهای تغذیه
تنظیم درخواست خرید کالا
تهیه وتنظیم آمار و اطلاعات هفتگی رزروغذایی دانشجویان خوابگاهی و غیرخوابگاهی
ثبت نام دانشجویان جدیدالورود
تسویه حساب دانشجویان فارغ التحصیل
تهیه وتنظیم برنامه غذایی هفتگی، ماهانه و فصلی دانشجویان
اقدام لازم درخصوص انتخاب، سفارش، تحویل ونگهداری مواد غذایی خام
تدوین برنامههای مربوط به هماهنگ سازی امور تغذیه به منظور جلوگیری ازکمبودها و نارساییهای موجود
انجام امورمربوط به فروش ژتون غذایی دانشجویان
ارتقاء سیستم اتوماسیون تغذیه دانشجویان
اقدامات لازم درجهت جذب اقلام سهمیهای ویارانهای ازمراجع ذیربط
3-فعالیتهای پژوهشی وتحقیقاتی:
1 )مطالعه و ارزشيابب غذاها و خوراكيها
2) مطالعه و جمع آورب اطلاعات در مورد وضع تغذيه دانشجويان
3) مطالعه و تدوين برنامههای مربوط به هماهنگ ساختن امور تغذيه به منظور جلوگيری از كمبودها و ساير اختلالات ناشي از سوء تغذيه
4) اهتمام در جهت كسب آخرين اطلاعات و مهارتهای شغلی در زمينه تغذيه
5) برنامهريزي و اقدامات ضروري در جهت پيشگيري از بيماريهاي ناشي از كمبود يا افزايش مصرف بي رويه مواد غذايي و بهبود وضع تغذيه با هدف ارتقاء كيفي و بهداشتي تغذيه تا بالاترين حد مطلوب .
6) برنامهريزی و نظارت بر پژوهشهايی كه به منظور شناسايی عادات غذايی، مشكلات غذايی و تغذيهاي، شيوع وپراكندگی سوء تغذيه، انواع و علل آن در جمعيت تحت پوشش صورت ميگيرد
4- ارائه خط مشی در زمينه تغذيه و خدمات غذايی
1. تهيه و تنظيم برنامههای غذايی هفتگی، ماهانه و فصلی دانشجويان
2. اقدامات لازم در خصوص انتخاب، سفارش، تحويل و نگهداری مواد غذايی خام
3. انجام اقدامات مربوط به تهيه، نگهداري، پخت، توزيع غذا بر اساس اصول بهداشتي و رژيمهای غذايی با در نظر گرفتن شرايط تغذيه دانشجويان و ضوابط ابلاغی از مراجع ذيربط
4. رسيدگي به بهداشت مواد غذايی و مشاركت در ارائه خط مشیهای لازم در زمينه تغذيه دانشجويان و خدمات غذايی
5. تدوين برنامههای مربوط به هماهنگسازی امور تغذيه به منظور جلوگيری از كمبودها و نارسايیهای موجود
6. ارائه آموزشهای لازم به كاركنان و كادر خدماتی شاغل در سلف سرويسها، به منظور آشنايی با اصول صحيح تغذيه دانشجويان و تهيه كارت تندرستی و سلامت كاركنان شاغل
7. پيشنهاد و انجام آزمايشات لازم از مواد غذايی خام و پخته
8. ارائه نظرات مشورتی در زمينه امور تغذيه به واحدهای اجرايی ذيربط در تامين تغديه دانشجويانی
9. انجام نظرسنجی غذايی از دانشجويان به منظور پيشبينی در تنظيم برنامههای غذايی دانشجويان
10. تهيه و تنظيم آمار و اطلاعات هفتگی رزرو غذايی دانشجويان بومی و غير بومی
11. ارائه گزارش و راهكارهای مناسب در جهت حل مشكلات تغذيهای دانشجويان
12. انجام بازديدهای مستمر و غير قابل پيشبينی از سلف سرويسها و مراكز توزيع غذای دانشجويان در خوابگاهها
13. انجام امور مربوط به فروش ژتون غذايی دانشجويان
14. رسيدگي به امور پخت و پز و توزيع نان مصرفي دانشجويان
15. ارتقاء سيستمهای اتوماسيون تغذيه دانشجويان
16. انجام مشاورههای تغذيهای و ارائه رژيمهای درمانی و برنامه غذايی برای گروههای مختلف دانشجويان
17. اهتمام در جهت كسب آخرين اطلاعات و مهارتهای شغلی در زمينه تغذيه دانشجويان
18. مطالعه و ارزشيابی غذاها و خوراكیها و آشاميدنیها
19. مشاركت در تحقيقات علمی به منظور شناسايی عادات غذايی، مشكلات غذايی، شيوع و پراكندگي سوء تغذيه دانشجويان
20. اقدامات ضروری در جهت پيشگيری از بيماريهای ناشی از كمبود يا افزايش بی رويه مواد غذايی و بهبود وضع تغذيه دانشجويان با هدف ارتقاء كيفی و بهداشتی تغذيه
برچسب ها :